Ansvarlighed

Ønsket med Undervejs er at gøre det langt mere spændende og inspirerende at komme ud i den danske natur. Vi håber, at vores vandreferier vil være et attraktivt alternativ til ferier, der ikke har naturen i centrum og som måske ville have fundet sted i udlandet med betydeligt større transport og CO2-udledning.

Vi ønsker at give alle muligheden for en god naturoplevelse. Vi tror på, at hvis vi har en positiv relation til noget, så er vores lyst til at passe på det også større. Det kan både være i forhold til os selv, vores nære relationer - og ikke mindst naturen omkring os.

Vi bestræber os på at samarbejde med overnatningsteder, der har en ambitiøs tilgang til bæredygtighed, og som hele tiden bestræber sig på at tage bæredygtige valg.

Vi håber, at du efter en vandreferie med Undervejs, vil føle dig mere forbundet til og sætte (endnu) mere pris på vores fantastiske natur, og at dette kan være en drivfaktor til fremover at gøre det ypperst for at leve mere bæredygtigt - så vi i fælleskab kan passe på vores skønne natur.