Store grupper og teambuilding

Teamevent i naturen

Vi tilbringer 90% af vores tid indendøre. På arbejdet er det for de fleste tæt på 100%. Samtidig længes størstedelen af os efter mere natur og bevægelse i arbejdsdagen.


Derfor har vi nu skabt et teamevent, der bringer dig og dine kollegaer tættere på naturen og hinanden.


Vi har sammensat skønne vandreruter i alle dele af landet og tilbyder forskellige løsninger alt efter, hvor meget tid I har til rådighed og budgettet. Det kan derfor være alt fra et eftermiddagsarrangement til en heldagstur inklusive overnatning.


Teameventet består af en vandretur, hvor I på ruten vil blive guidet gennem øvelser med inspiration fra det naturterapeutiske felt. Derudover har vi skræddersyet samtalekort til brug på ruten, der sikrer, at I lærer hinanden (endnu) bedre at kende.


At vandre side om side giver nemlig de bedste forudsætninger for at tale sammen på en ny måde. Vi tror på vigtigheden af at pleje relationerne kollegaer imellem og sikre, at der er rum og plads til at tale sammen om de ting, der virkelig betyder noget.


Vi faciliterer turen, guider jer gennem øvelserne og sikrer, at I alle når godt i mål på vandreturen. Der er naturligvis indlagt pauser og god forplejning på vandreruten.


Et teamevent i naturen er en dag med fokus på natur, fællesskab og forbundethed.Med et teamevent i naturen får I:


  • Skønne timer sammen i naturen, langt væk fra mødelokaler og powerpoints. Forskning underbygger, at vi trives bedre i naturen end i menneskeskabte landskaber, da vores autonome systemer reagerer bedre på natur.
  • En guidet vandretur i smukke naturområder i nærheden af jeres arbejdssted. Vi har udvalgt ruter i hele landet, og distancen tilpasses jeres ønsker og behov.
  • På vandreturen bliver I præsenteret for samtalekort, der er skræddersyet til samtaler mellem kollegaer. Formålet er, at I lærer hinanden bedre at kende. Samtaler glider lettere, når man går, hvilket skaber et særligt nærvær og fremmer kreativiteten i samtalen. Samtidig nedbryder det formaliteter og skaber lighed, da I fysisk går ved siden af hinanden.
  • Guidede sjove og spændende øvelser inspireret af naturterapi, f.eks. stille vandring og 'skovbadning'.
  • Inspiration og viden om at bruge naturen mere i jeres dagligdag.
  • Sjove og meningsfulde timer med dine kollegaer, hvor I kommer tættere på naturen og hinanden.

Kontakt os på hello@undervejs.com, hvis I har spørgsmål eller ønsker at høre mere.