Velkommen til Undervejs

Velkommen til Undervejs

Det føles stort og rigtigt at følge en drøm. En drøm om at give langt flere mulighed for at tage del i min passion for at vandre og være i naturen. Både fordi jeg ønsker, at flere kan få glæde af naturen, men bestemt også fordi naturen har brug for langt flere til at holde af og prioritere den.

Undervejs er blevet til på baggrund af denne passion. En passion, der gjorde det let for mig at tage springet ud i livet som iværksætter. Det har været (og er fortsat) en vild rejse og har gjort mit arbejdsliv noget mere udfordrende end de faste lønmodtagerjobs, jeg tidligere har haft. Det er derfor en stor glæde endelig at kunne vise, hvad der har kostet mig blod, sved og tårer det sidste halve års tid, men også hvad der har bidraget til at give mig et arbejde med så meget mening.

Jeg ser meget frem til foråret og til at lade både erfarne og helt uerfarne vandrere opleve vores fire første vandreferier på Sydfyn. Oplevelsesrejsen, Drømmeruten, Forundringsfærd og Vidundervejen kan noget hver især og tager jer gennem den enestående sydfynske natur. Der ligger mange timers arbejde (og gode kilometer i benene) i at sammensætte og afprøve de forskellige ruter, men også i udvælgelsen af overnatningsstederne.

Med Undervejs ønsker jeg at gøre det let og simpelt at komme på en vandreferie i Danmark. Mit håb er, at en vandreferie i Danmark kan blive et alternativ til f.eks. et spaophold eller en storbyferie. Jeg er ikke i tvivl om, at når man først har prøvet en vandreferie og oplevet det rum, der skabes for gode samtaler - når man går der side om side - så giver det lyst til mere.

Jeg håber, at I vil tage godt imod Undervejs, og at I får lyst til at prøve en vandreferie i Danmark med et strejf af luksus.